Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

18e jaarvergadering van de OESO-Werkgroep Prestaties en Resultaten

Publication date
03 februari 2023
""

De FOD BOSA is trots om op 2 en 3 februari 2023 de 18e jaarlijkse zitting van de Werkgroep Prestaties en Resultaten in Brussel te mogen organiseren.

  • Deze werkgroep maakt deel uit van het OESO netwerk van 'Senior Budget Officials'.

    Ze houdt zich sinds 2004 bezig met het evalueren en leren van de nationale ervaringen in prestatie- en outputbegroting, uitgaventoetsing (spending review) en beleidsevaluatie, drie nauw verwante gebieden.

    Het is de eerste keer dat deze werkgroep buiten het hoofdkantoor van de OESO bijeenkomt. Het is dan ook een eer en een erkenning voor de FOD BOSA om gastheer en voorzitter te mogen zijn van deze werkgroep die afgevaardigden van de begrotingsadministraties van meer dan 30 landen uit 4 verschillende continenten samenbrengt.

    Gedurende twee dagen konden de deskundigen van de overheidsdiensten van de OESO-lidstaten in een informele setting hun ervaringen en beste praktijken uitwisselen op het gebied van budgettering en prestatiebeoordeling van de overheidsuitgaven.

    Meer info

  • ""
  • ""
  • ""

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • FOD BOSA wint Corporate IT Award

    Publication date
    17 april 2024
    De FOD BOSA viel in de prijzen: we mochten een prestigieuze Corporate IT Award in ontvangst nemen! En dat in misschien wel de mooiste categorie, die van 'Best citizen impact'. Onze...
  • Nieuwe editie TOP100 Tools for Learning bij WTC III

    Publication date
    16 april 2024
    Donderdag 13 juni 2024 organiseert de FOD BOSA voor de tiende keer de Top100 Tools for Learning, samen met Stimulearning en Epsilon, twee netwerken voor opleidingsprofessionals.