Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

App voor ontwikkelen van mentale veerkracht binnenkort niet meer beschikbaar

Publication date
17 november 2023
Homme dont on ne voit pas le visage tenant un tampon dans sa main droite

Als onderdeel van het actieplan 'Mentaal Welzijn op het Werk' schafte de FOD BOSA in 2021 een app aan voor het bevorderen van de mentale weerbaarheid. Binnenkort zal deze app niet meer beschikbaar zijn, maar er blijft nog een ruim aanbod over dat inzet op mentaal welzijn. 

Ons contract met Evoluno, de ontwikkelaar van de app, loopt ten einde. Je kunt de app nog gebruiken tot 15 februari 2024. Na deze datum is ze niet meer beschikbaar.

We lanceerden de app twee jaar geleden als deel van het actieplan 'Mentaal Welzijn op het Werk', waarmee we extra aandacht geven aan de geestelijke gezondheid van federale overheidsmedewerkers. Andere maatregelen die passen binnen dat plan lopen wél nog door. Het gaat onder meer hierom:

- Terugbetaling van psychologische zorg

- Ons opleidingsaanbod rond mindfulness en stress & burn-outcoaching

Neem zeker ook een kijkje in ons welzijnsaanbod.

Deel dit artikel

Meer nieuws

 • Veel interesse voor Top Skills-infosessie 

  Publication date
  10 juli 2024
  Eind juni vond Top Skills plaats, een infosessie voor iedereen die interesse heeft om (ooit) topmanager te worden bij de federale overheid. Meer dan 100 mensen kwamen er meer te...
 • Federaal platform om opleidingen te beheren

  Publication date
  04 juli 2024
  In december 2023 gunde de FOD BOSA de overheidsopdracht ‘Talent-LXP’ voor de talentbeheertoepassing ‘Cornerstone OnDemand’ (CSOD). De lancering van de eerste functionaliteiten van...