Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Beheer van klantenrelatie op het vlak van hr

Publication date
01 juli 2022

Met de afsluiting van de CSM-werkgroepen en de lancering van de nieuwe website van de FOD BOSA gaan we een nieuwe fase in van de implementatie van Customer Success Management, ons model voor klantenrelatiebeheer. 

model voor hr-klantenrelatiebeheerMet de afsluiting van de CSM-werkgroepen en de lancering van de nieuwe website van de BOSA gaan we een nieuwe fase in van de implementatie van Customer Success Management, ons model voor klantenrelatiebeheer. Dankzij de actieve medewerking van de leden van de twee werkgroepen hebben wij dit model uitgewisseld en verbeterd: 

  1. strategische bijeenkomsten met de pilootorganisaties gepland tot september en uitrol naar alle federale organisaties vanaf oktober 
  2. veralgemening van het contactformulier voor je vragen/aanvragen  
  3. een team van customer success managers tot je dienst. 

Ons hr-aanbod

  • Voor elke strategische bijeenkomst staat het CSM-team in contact met de directeur P&O/hr-verantwoordelijke van de organisatie. Interesse? De P&O-directeur kan dan contact opnemen met Sonia Mendoza. 
  • Voor elk hr-domein wil je customer success manager CSM je graag begeleiden en je behoeften of feedback rond het hr-domein in kwestie bespreken. Neem contact op via het contactformulier door het betrokken domein te selecteren. 
  • Voor elke dienst is de dienstverantwoordelijke beschikbaar om je vraag/aanvraag te beantwoorden zodra je het contactformulier op de betrokken dienstpagina hebt ingevuld. 
  • Complexe of functieoverschrijdende vragen/aanvragen zal het CSM-team doorsturen naar het relevante team (kies ‘Ik weet het niet’ in het contactformulier). 

De verschillende hr-domeinen 

  • Rekrutering, selectie en certificering
  • Opleiding en ontwikkeling 
  • Loopbaan- en organisatiebegeleiding
  • Welzijn en preventie 
  • HR-beleid en regelgeving

We willen je ervaring tot een succes maken! 

Contact 

Het Customer Success Management-model en wat je, als hr-professional, van deze interacties kan verwachten, wordt gedetailleerd beschreven op onze website

Heb je vragen over dit klantenrelatiemodel op hr-gebied? Stuur een e-mail naar sonia.mendoza@bosa.fgov.be.  

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Aantrekkelijke werkgever, tevreden sollicitanten

    Publication date
    18 april 2024
    Wat is het imago van de federale overheid als werkgever? En hoe tevreden zijn kandidaat-werknemers over alle aspecten die komen kijken bij een sollicitatie? Om het antwoord hierop...
  • FOD BOSA wint Corporate IT Award

    Publication date
    17 april 2024
    De FOD BOSA viel in de prijzen: we mochten een prestigieuze Corporate IT Award in ontvangst nemen! En dat in misschien wel de mooiste categorie, die van 'Best citizen impact'. Onze...
  • Nieuwe editie TOP100 Tools for Learning bij WTC III

    Publication date
    16 april 2024
    Donderdag 13 juni 2024 organiseert de FOD BOSA voor de tiende keer de Top100 Tools for Learning, samen met Stimulearning en Epsilon, twee netwerken voor opleidingsprofessionals.