Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

De PersoExpenses-applicatie is nu beschikbaar!

Publication date
28 juli 2022
Assis devant son ordinateur portable, une homme pousse sur sa droite une pile de dossiers

PersoExpenses is een gloednieuwe applicatie van PersoPoint waarmee je online vergoedingen kan aanvragen. In een latere fase zal dat ook mogelijk zijn voor toelagen.

Afhankelijk van de organisatie waarvoor je werkt, kan je nu zelf bepaalde aanvragen indienen via de gloednieuwe applicatie PersoExpenses, zoals bijvoorbeeld je vergoeding voor verplaatsingen met de fiets, de wagen of het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, of ter compensatie van dienstopdrachten.

PersoExpenses is momenteel nog niet automatisch beschikbaar voor alle organisaties die zijn aangesloten bij PersoPoint voor hun personeels- en loonadministratie. Voorlopig wordt de toepassing enkel gebruikt door de personeelsleden van de BOSA, de FOD Financiën, het Federaal Agentschap van de Schuld en de Maatschappelijke Integratie.

Meer info 

Wil je meer informatie over de voordelen of het gebruik van de PersoExpenses-applicatie, raadpleeg dan: 

Nog vragen? 

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met ons via SAGO (PersoContact) in de rubriek 'Problemen met SCOPE, SAGO of PersoExpenses'. 

Deel dit artikel

Meer nieuws

 • Update: SCOPE (PersoSelfService) is opnieuw bereikbaar

  Publication date
  18 augustus 2022
  Deze morgen lieten we je weten dat SCOPE onstabiel en beperkt was. Sindsdien werkte ons technisch team aan een oplossing van het probleem. De SCOPE-toepassing is intussen opnieuw...
 • Spilindex overschreden in juli

  Publication date
  02 augustus 2022
  Als de spilindex bereikt of overschreden wordt, stijgen de wedden in de publieke sector twee maanden later met 2%.