Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

E-Procurementplatform even niet beschikbaar door datamigratie

Publication date
07 augustus 2023
Bureau avec un ordinateur ouvert et un contrat, et dans le fond trois personnes debout

Het nieuwe e-Procurementplatform gaat live op maandag 4 september. Op woensdag 16 augustus is een datamigratie gepland. Daarom is het huidige platform niet beschikbaar die dag. Ook op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus gebruik je het platform beter niet.  

Datamigratie gepland

Het nieuwe e-Procurementplatform zal data bevatten van het huidige platform. De migratie van deze data heeft een technische impact op het huidige platform. Daarom is het huidige e-Procurementplatform niet beschikbaar op woensdag 16 augustus en vermijd je best het gebruik ervan op 17 en 18 augustus. 

Waarop moet je letten?

 • Heb je als aankoper je opening gepland op een van die dagen? Dan kan je het best je uiterste indieningstermijn verdagen naar een latere datum. Ook het publiceren van opdrachten, bestellen via e-Catalogue, … plan je beter niet van 16 tot en met 18 augustus.  
 • Als onderneming kan je best de uiterste indieningsdata van de opdracht waaraan je deelneemt of wil deelnemen goed opvolgen. Hou er ook rekening mee dat je misschien tijdelijk in twee platformen zal moeten opvolgen en indienen. Lopende procedures worden nog afgehandeld op het huidige platform. Meer informatie hierover vind je in het migratiedocument. 

Over het nieuwe e-Procurementplatform 

Deel dit artikel

Meer nieuws

 • Publicatie van de verordening ecodesign

  Publication date
  22 juli 2024
  Op 28 juni laatstleden werd de verordening (EU) 2024/1781 van het Europees Parlement en de Raad van 13 juni 2024 betreffende de totstandbrenging van een kader voor het vaststellen...
 • Omzendbrief Belangenconflicten

  Publication date
  22 juli 2024
  Op 8 juli 2024 werd de omzendbrief van 11 juni 2024 betreffende Overheidsopdrachten-Deontologie-Belangenconflict-Draaideurconstructie ('revolving doors') gepubliceerd in het...