Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Een boost voor innovatie dankzij de Federale Innovatie Award!

Publication date
23 januari 2023
Logo Federale Innovatie Award

Klaar voor de eerste editie van de Federale Innovatie Award?

De BOSA en haar innovatielab Nido organiseren op 25 mei 2023 de uitreiking van de allereerste Federale Innovatie Award. Hiermee krijgen jouw innovatieve inspanningen niet alleen de zichtbaarheid die ze verdienen, maar ook een flinke duw in de rug. 

Investeren in innovatie is een prioriteit voor de federale overheid. We willen nog meer tegemoet komen aan de verwachtingen van burgers en bedrijven en anticiperen op de steeds veranderende context.

Heb je een opmerkelijk innovatie-initiatief? Of een challenge die nog aan het kiemen is? Schrijf je dan in en wie weet winnen jij en je team één van de mooie prijzen.

Minister Petra De Sutter zet mee haar schouders onder dit initiatief en licht in deze video toe waarom je zeker moet deelnemen.

Meer info

  • Alle info over de Federale Innovatie award, vind je op deze website.
  • Wil je op de hoogte blijven van dit initiatief? Schrijf je dan zeker ook via deze website in op de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Aantrekkelijke werkgever, tevreden sollicitanten

    Publication date
    18 april 2024
    Wat is het imago van de federale overheid als werkgever? En hoe tevreden zijn kandidaat-werknemers over alle aspecten die komen kijken bij een sollicitatie? Om het antwoord hierop...
  • FOD BOSA wint Corporate IT Award

    Publication date
    17 april 2024
    De FOD BOSA viel in de prijzen: we mochten een prestigieuze Corporate IT Award in ontvangst nemen! En dat in misschien wel de mooiste categorie, die van 'Best citizen impact'. Onze...
  • Nieuwe editie TOP100 Tools for Learning bij WTC III

    Publication date
    16 april 2024
    Donderdag 13 juni 2024 organiseert de FOD BOSA voor de tiende keer de Top100 Tools for Learning, samen met Stimulearning en Epsilon, twee netwerken voor opleidingsprofessionals.