Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Enquête: herken jij je in het nieuwe competentiemodel?

Publication date
23 juni 2023
Image d'un ordinateur ouvert et deux mains qui sont en train de taper et plusieurs dossiers au-dessus de l'image

De FOD BOSA wil een nieuw competentiemodel lanceren voor (kandidaat-) medewerkers bij de federale overheid. Maar vooraleer het zover is, willen we via een enquête bij zoveel mogelijk ambtenaren nagaan of ze zich herkennen in de nieuwe competenties. Laat jij van je horen?

Neem deel aan de enquête

Ondertussen was het tijd om dat een opfrisbeurt te geven, want de tijd staat niet stil en ook jobs evolueren. Sinds begin 2022 wordt dan ook vanuit de BOSA gewerkt aan een nieuw model voor de federale overheid. Nu willen we weten wat jij ervan denkt als federaal ambtenaar. Via een enquête peilen we naar jouw mening: herken je jezelf in de nieuwe competenties?

Jouw feedback zorgt er voor dat het we het model kunnen bijsturen indien nodig. We willen er immers een flexibel en levend instrument van maken toepasbaar binnen de verschillende HR processen.

Vul hier de enquête in, ze neemt een vijftal minuten in beslag

 

De enquête is toegankelijk tot uiterlijk 30 juni.

Meer informatie over het project nieuw competentiemodel.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...