Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Enquête: hoe geef je zelf vorm aan je welzijn op het werk? 

Publication date
08 april 2024

De FOD BOSA ziet toe op het welzijn van alle federale overheidsmedewerkers. Maar als medewerker liggen er ook kansen om zélf te werken aan je eigen welzijn en ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft om je job uit te voeren. Via een enquête willen we graag weten op welke manier jij dat precies doet. 

De enquête maakt deel uit van het masterproefonderzoek van Nathalie Van Looy. Nathalie is masterstudente bedrijfspsychologie en personeelsbeleid en is eveneens aan de slag als projectmedewerker hr-beleidsvoorbereiding bij de FOD BOSA. Het leidt geen twijfel dat de resultaten van haar onderzoek ook relevant kunnen zijn voor het hr-beleid van de federale overheid, iets waar onze organisatie op toeziet. 

Via de enquête wordt gepeild naar verschillende aspecten die een impact hebben op iemands welzijn op het werk. In welke mate wegen autonomie, competenties en verbondenheid voor jou door? Hoe zit het met je energie, tevredenheid en beleving? En hoe pakten concrete, recente ervaringen op het werk voor jou uit? Dankzij de antwoorden op deze vragen kan er inzicht verkregen worden in de manier waarop iemand vormgeeft aan zijn of haar eigen welzijn op het werk.  

Neem nu deel 

Heb je een kwartiertje de tijd? Neem dan deel aan deze enquête! Zo draag je je steentje bij aan waardevol onderzoek. Je mag er ook zeker van zijn dat je antwoorden vertrouwelijk behandeld worden en dat de rapportage anoniem verloopt. 

Deel nu je ervaringen en vul de enquête in! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nathalie Van Looy via nathalie.vanlooy@ugent.be

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Ontdek de MyGov.be-app!

    Publication date
    14 mei 2024
    De FOD BOSA heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de lancering van onze nieuwste app, MyGov.be! Deze app is ontworpen om jouw interactie met overheidsdiensten eenvoudiger en...