Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Federale Innovatie Award – Genomineerden zijn gekend. Jij bepaalt mee wie wint

Publication date
24 april 2023
Logo Federale Innovatie Award

Wie mag volgens jou de eerste Federale Innovatie Award mee naar huis nemen? Stem op jouw favoriet en win zelf ook een prijs!

De voorbije maanden maakten we jullie warm om een innovatie-initiatief of challenge in te dienen en zo kans te maken op de allereerste Federale Innovatie Award. Maar liefst 48 initiatieven en 9 challenges werden ingediend. 

De 5 genomineerden zijn gekend!

Van alle inzendingen konden 10 geselecteerde teams hun initiatieven voorstellen aan een jury tijdens een pitchronde. Zij hebben vervolgens de 5 kanshebbers voor de prijs geselecteerd. 

Nu is het jouw beurt om de winnaar te helpen bepalen

De uiteindelijke winnaar van de award wordt gekozen via stemming. Elke medewerker van een deelnemende organisatie kan één en slechts één stem uitbrengen voor zijn favoriete initiatief en dit vanaf 24 april.  

Bekijk de 5 video’s van de genomineerden waarin ze hun project voorstellen en breng aan de hand van je professioneel mailadres je stem uit op jouw favoriet initiatief ten laatste op 16 mei

Je kan niet stemmen op het initiatief van je eigen organisatie. Maar toch loont het de moeite om je stem uit te brengen voor één van de andere kandidaten. Door te stemmen maak je immers kans op twee tickets voor een Virtual Reality ervaring in The Park Playground. En de organisatie met de meeste stemmers (proportioneel bepaald volgens de grootte van de organisatie) kan ook de prijs voor ‘curieuzeneuzen’ in de wacht slepen. Wist je trouwens dat nieuwsgierigheid één van de belangrijke innovatie skills is?

Uitreiking award op 25 mei

Wil je weten of jouw organisatie of jouw favoriet initiatief de prijs wint? Of wil je weten of je één van de gelukkige winnaars bent van een ticket? Mis de uitreikingsavond op 25 mei niet en volg het live vanuit je eigen comfortabele zetel via federalinnovationaward.be.

Meer info? 

Alle info over de uitreiking van de Federale Innovatie Award vind je op https://www.federalinnovationaward.be/.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws