Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Fedweb stopt op 25 juni 2024

Publication date
30 mei 2024
Femme qui regarde un ballon partir. Sur le ballon est écrit" Fedweb".

Op 25 juni 2024 wordt Fedweb definitief offline gehaald.  Vanaf dan word je vanuit Fedweb automatisch doorgestuurd naar de pagina Werken bij de Overheid op onze site.

 • Fedweb werd op 28 mei 2008 gelanceerd en heeft jarenlang een trouw publiek gehad. Sinds 25 juni 2022 heeft de BOSA-site de fakkel overgenomen. Je vindt er naast de informatie die op Fedweb stond, ook informatie over de andere domeinen van de BOSA.  

  Op 25 juni 2024 wordt Fedweb definitief offline gehaald.  

  Wat kan je vooraf doen? 

  Als je zelf nog bookmarks hebt op Fedweb, of als de website of het intranet van je organisatie nog links naar Fedweb heeft, dan kan je die al aanpassen. Doe je dat niet, dan word je vanuit Fedweb automatisch doorgestuurd naar de pagina Werken bij de Overheid op de BOSA-site. Dan ben je meteen in de buurt van wat je zoekt. 

   

  Je weg vinden op de BOSA-site 

  Om je weg te vinden op de BOSA-site zijn er verschillende mogelijkheden die je bovenaan elke pagina vindt: via thema’s, aanbod of de zoekfunctie. Als je graag een overzicht hebt, gebruik dan de sitemap, die vind je onderaan. 

   

  Nieuwsbrieven 

  De FOD BOSA publiceert enkele nieuwsbrieven. Als je daar nog niet op geabonneerd bent, neem dan een kijkje op de overzichtspagina.  

   

  Contact 

  Wil je contact opnemen met de FOD BOSA, gebruik dan het contactformulier.

 • Archiefbeelden

Deel dit artikel

Meer nieuws