Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Felink: afspraak op 30/11 bij de FOD BOSA

Publication date
10 november 2023
""

Felink, het netwerk binnen de overheid met focus op vrouwen, nodigt je uit om jouw vragen te stellen aan vice-premier Petra De Sutter en deel te nemen aan de gratis conferentie met als thema: ‘De digitalisering van de overheidsadministratie, welke impact voor vrouwen?

 

Felink, het netwerk binnen de overheid met focus op vrouwen, nodigt je uit:

 • om vragen te stellen aan Petra De Sutter, vice-eerste minister en minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post, gedurende een ‘Talk to Me’-interview. Stuur je vragen vóór 20 november naar felinkbelgium@gmail.com. De minister zal ze beantwoorden tijdens het evenement op 30 november.
 • om deel te nemen aan de gratis conferentie met als thema: ‘De digitalisering van de overheidsadministratie, welke impact voor vrouwen?’
  • Wanneer? Donderdag 30 november van 12u tot 14u
  • Waar? Bij de FOD BOSA
  • Sprekers zijn in het Nederlands en Frans

 

Geïnteresseerd?

 

Lid worden?

Je ben geen Felink-lid en je wil graag op de hoogte blijven van aankomende activiteiten? Word lid van het netwerk door je in te schrijven.

Deel dit artikel

Meer nieuws

 • In het Staatsblad: tijdelijke mutatie

  Publication date
  04 december 2023
  Het Koninklijk Besluit van 19 november 2023 staat personeelsleden toe om permanent of tijdelijk een lichtere functie uit te oefenen.
 • In het Staatsblad: Work Life Balance

  Publication date
  28 november 2023
  Het koninklijk besluit van 21 november 2023 tot wijziging van diverse bepalingen met betrekking tot de Work Life Balance als omzetting van de Richtlijn (EU) 2019/1158 van het...