Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

FOD BOSA deelt expertise op event over overheidsopdrachten

Publication date
02 september 2022

Op woensdag 21 september vindt het event ‘Welkom kmo’ plaats, georganiseerd door de Vlaamse overheid, waar zowel kmo’s al aanbesteders alles te weten kunnen komen over overheidsopdrachten. Ook de FOD BOSA zal er aanwezig zijn om expertise te delen met de deelnemers.

Het event ‘Welkom kmo’ is zowel op kmo’s als gericht die meer over overheidsopdrachten te weten willen komen en alles wat daarbij komt kijken. Dat maakt het tot een uitstekende gelegenheid voor beide doelgroepen om zich te informeren en (nog) beter te begrijpen wat de meerwaarde ervan is dat kmo’s intekenen op overheidsopdrachten.

Tijdens het event lichten verschillende sprekers diverse topics in verband met overheidsopdrachten toe. Zo wordt vanuit de BOSA een woordje uitleg gegeven over het nieuwe e-Procurement-platform dat er zit aan te komen, waarmee we nog beter alle betrokken partijen willen bedienen.

Maak kennis met handig platform

Waar het hele proces om een overheidsopdracht binnen te halen vroeger erg log was, loopt alles nu veel vlotter dankzij e-Procurement. Via het gratis platform is het mogelijk om in een handomdraai toegang te krijgen tot de overheidsopdrachten van álle Belgische overheden. Binnenkort lanceren we bovendien een nog gebruiksvriendelijkere versie.

Tot slot zal de FOD BOSA ook met een stand vertegenwoordigd zijn op het beursgedeelte van ‘Welkom kmo’. We beantwoorden er niet enkel vragen over e-Procurement maar ook over e-facturatie.

Meer info

Wil je als kmo graag meer te weten komen over overheidsopdrachten of wil je als aanbesteder te weten komen hoe je een goed kmo-beleid kan opzetten? Lees er het volledige programma van ‘Welkom kmo’ op na en schrijf je in voor het event!

Deel dit artikel

Meer nieuws

 • In het Staatsblad: Work Life Balance

  Publication date
  28 november 2023
  Het koninklijk besluit van 21 november 2023 tot wijziging van diverse bepalingen met betrekking tot de Work Life Balance als omzetting van de Richtlijn (EU) 2019/1158 van het...
 • Ministerraad: omstandigheidsverlof pleeggezinnen

  Publication date
  27 november 2023
  De Ministerraad van 24 november 2023 keurde een ontwerp van koninklijk besluit goed tot wijziging van het verlofbesluit waardoor pleegkinderen volledig op dezelfde voet geplaatst...