Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Customer Success Management-model is succes

Publication date
28 november 2022

Sinds begin 2022 zetten we bij de FOD BOSA in op Customer Success Management, een vorm van klantenrelatiebeheer dat we toepassen bij de hr-ondersteuning die we geven aan federale overheidsorganisaties. Die nieuwe aanpak slaat duidelijk aan. We zetten de laatste nieuwtjes en toekomstige acties voor jou graag op een rij. 

Klantenrelatiebeheer 1. Beheer van je hr-vragen en aanvragen  

We stellen vast de hr-professionals binnen de federale overheid steeds vaker ons contactformulier gebruiken, waarvoor dank. Dit contactformulier maakt een overkoepelend beheer van al je (aan)vragen mogelijk. Het brengt je rechtstreeks in contact met de juiste persoon die zo snel mogelijk op je vraag reageert.   

Met het einde van het jaar in het zicht, zijn we blij te kunnen zeggen dat er vanaf nu een contactformulier is voor het volledige hr-aanbod dat op de website van de FOD BOSA te vinden is. Je moet niet langer een (persoonlijke of gezamenlijke) e-mail sturen of de naam van de verantwoordelijke van de afdeling kennen. We moedigen het verdere gebruik van het formulier dan ook graag aan.   

2. Strategische CSM-vergaderingen 

Dankzij de strategische CSM-vergaderingen spraken we al met de P&O-directeurs en hr-managers over de verschillende hr-domeinen. Nogmaals dank aan de interne hr-dienst van de FOD BOSA, de RSZ, de FOD Economie, de FOD Buitenlandse Zaken en de FOD Mobiliteit en Vervoer voor de erg verrijkende uitwisselingen!  

Tijdens het netwerk van de P&O-directeuren op 10 november is opgeroepen om in 2023 een strategische CSM-bijeenkomst te organiseren met de andere federale organisaties. Interesse? Als P&O-directeur kan je contact opnemen met Sonia Mendoza.    

Wij willen graag van jouw ervaring een succes maken!  

Contact 

Voor meer informatie over Customer Success Management kan je terecht op deze pagina van onze website.  

Heb je nog vragen over dit klantenrelatiemodel? Stuur ze door via het contactformulier. 

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Aantrekkelijke werkgever, tevreden sollicitanten

    Publication date
    18 april 2024
    Wat is het imago van de federale overheid als werkgever? En hoe tevreden zijn kandidaat-werknemers over alle aspecten die komen kijken bij een sollicitatie? Om het antwoord hierop...
  • FOD BOSA wint Corporate IT Award

    Publication date
    17 april 2024
    De FOD BOSA viel in de prijzen: we mochten een prestigieuze Corporate IT Award in ontvangst nemen! En dat in misschien wel de mooiste categorie, die van 'Best citizen impact'. Onze...
  • Nieuwe editie TOP100 Tools for Learning bij WTC III

    Publication date
    16 april 2024
    Donderdag 13 juni 2024 organiseert de FOD BOSA voor de tiende keer de Top100 Tools for Learning, samen met Stimulearning en Epsilon, twee netwerken voor opleidingsprofessionals.