Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

Publication date
22 april 2024

Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op onze website, komen er nu ook interactieve grafieken bij. Neem dus zeker een kijkje! 

Een innovatieve, transparante, toegankelijke, inclusieve en duurzame overheid, dat is waar alle FOD BOSA-medewerkers zich elke dag voor inzetten. Ook in 2023 was dat het geval, zoals ons nieuwste jaarverslag toont. 

 

Uiteenlopende realisaties 

Bij de FOD BOSA werken we op vele fronten tegelijk, zoveel is duidelijk. Of het nu gaat om het begrijpbaar voorstellen van de begroting, het efficiënter maken van selecties, het geven van steun aan federale ambtenaren tijdens hun loopbaan, de lancering van het nieuwe e-Procurementplatform of het administratief vereenvoudigen van de overheid. Dat en veel meer kreeg onze aandacht in 2023. 

Benieuwd naar wat we allemaal deden? In een nieuw jaarverslag ontdek je de cijfers achter onze realisaties van het afgelopen jaar. Met deze keer ook een primeur: dit jaar is het jaarverslag voor het eerst geïntegreerd op onze website. Geen geüploade pdf-versie meer dus, maar helder opgemaakte pagina’s met interactieve grafieken. Veel leesplezier gewenst! 

 

Bekijk nu het jaarverslag van 2023. 

 

Heb je vragen over onze dienstverlening of over het jaarverslag? Contacteer ons

Deel dit artikel

Meer nieuws