Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Save the date: neem deel aan hybride event over feedbackcultuur

Publication date
23 januari 2023

Neem je agenda erbij en duid alvast 16 maart met stip aan! Een voormiddag lang nemen we de tijd om je meer te vertellen over de open feedbackcultuur die we willen invoeren binnen de federale overheid. Het belooft interessant te worden!

Vanuit de BOSA wordt momenteel de lancering van een open feedbackcultuur binnen de federale overheid volop voorbereid. Wil je te weten komen wat die cultuur juist inhoudt en waarom we daarvoor kiezen? Kom dan naar ons event op 16 maart, dat plaatsvindt van 9 tot 12 uur en zowel online als ter plekke bij de FOD BOSA te volgen is. Of je nu met hr bezig bent of niet, dit event staat open voor iedere federale overheidsmedeweker. Wees dus welkom!

Een goedgevulde voormiddag

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Maar we kunnen wel al zeggen dat Petra De Sutter, minister van Ambtenarenzaken, komt spreken, waarbij ze dieper ingaat op het belang van een feedbackcultuur. Zo’n cultuur moet een boost geven aan het welzijn van medewerkers, maar evengoed de missies van de verschillende federale overheidsorganisaties helpen realiseren.

Daarnaast komen nog een aantal sprekers aan bod die de feedbackcultuur zullen belichten vanuit een meer wetenschappelijk standpunt, of net vanuit de praktijk, zodat je een beter beeld krijgt van hoe zo’n cultuur er bij de federale overheid uit kan zien.

Ontdek als eerste de resultaten van de enquête

Tot slot maken we ook de resultaten bekend van een enquête over de huidige ervaringen van federale overheidsmedewerkers met feedback. Werk je voor de federale overheid en heb je deze enquête nog niet ingevuld? Neem dan hier deel aan de enquête, ze staat nog open tot en met 31 januari.

Hou je agenda alvast vrij

Voorlopig kan je je nog niet inschrijven voor dit event over feedbackcultuur. Binnenkort maken we het volledige programma bekend en vanaf dan zal inschrijven ook mogelijk zijn. Maar blokkeer alvast je agenda en houd de voormiddag van 16 maart vrij!

Deel dit artikel

Meer nieuws