Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Strategisch plan FOD BOSA 2021-2024

Publication date
20 april 2022

Het strategisch plan 2021-2024 van de FOD BOSA werd ondertekend door minister Petra De Sutter en staatssecretarissen Mathieu Michel en Eva De Bleeker. Ontdek de strategische doelstellingen en de grote werven waarmee we de komende jaren samen met onze klanten het verschil willen maken.

""

Het strategisch plan 2021-2024 bevat de verbintenissen voor de periode van 1 januari 2021 tot het einde van de lopende legislatuur tussen de  Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA), vertegenwoordigd door de Voorzitter van het Directiecomité, de heer Nico Waeyaert, en de federale regering, vertegenwoordigd door mevrouw Petra De Sutter, vice-eersteminister en minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post, de heer Mathieu Michel, Staatssecretaris voor Digitalisering, belast met , Privacy en met de Regie der gebouwen, toegevoegd aan de eerste minister en mevrouw Eva De Bleeker, Staatssecretaris voor Begroting en Consumentenbescherming, toegevoegd aan de Minister van Justitie, belast met Noordzee.

Het bevat onder meer de vier strategische doelstellingen en de 104 belangrijkste projecten van de FOD BOSA voor de lopende legislatuur.

Lees het volledige document en ontdek waar we samen met onze klanten het verschil willen maken.

Deel dit artikel

Meer nieuws