Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Uitbetaling van eindejaarstoelage komt eraan

Publication date
22 november 2022
Mains présentant un cadeau avec en arrière-plan des décorations de Noël / Handen die een geschenk presenteren met kerstversiering op de achtergrond.

De eindejaarstoelage 2022 voor federale overheidsmedewerkers zal begin december uitbetaald worden.

  • De omzendbrieven over de berekening van de eindejaarstoelage en het uiteindelijk toegekende bedrag zullen binnenkort gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad.

    Al wie als federaal ambtenaar heeft gewerkt en daarvoor een verloning ontving tussen 1 januari tot en met 30 september van dit jaar, heeft recht op een eindejaarstoelage in december.

    Voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij de FOD BOSA, zal de betaling van de eindejaarstoelage plaatsvinden op vrijdag 9 december.

    Meer info

    Wil je meer weten over de berekeningsmethode van de eindejaarstoelage en de impact die verlofdagen en afwezigheden erop hebben, neem dan een kijkje op deze pagina over de toelage.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...