Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Volg online event over feedbackcultuur

Publication date
09 februari 2023

Op 16 maart nemen we een voormiddag lang de tijd om je meer te vertellen over de open feedbackcultuur die we vanuit de FOD BOSA willen invoeren binnen de federale overheid. We doen dat via een event dat online te volgen is. Het belooft interessant te worden, wees er zeker bij!

De BOSA bereidt momenteel volop de lancering van een open feedbackcultuur binnen de federale overheid voor. Wil je te weten komen wat die cultuur juist inhoudt en waarom we daarvoor kiezen? Volg dan mee ons online event op 16 maart, dat plaatsvindt van 9u15 tot 11u45. Iedereen die werkt binnen de federale overheid is welkom. 

 

Een goedgevulde voormiddag 

Tijdens het event komt Petra De Sutter, minister van Ambtenarenzaken, spreken over het belang van een feedbackcultuur. Zo'n cultuur moet een boost geven aan het welzijn van de federale overheidsmedewerkers, maar evengoed de missie van iedere organisatie helpen realiseren. Nadien is het aan medewerkers van de FOD BOSA om het onderwerp wetenschappelijk te benaderen, op basis van een rapport van de Université Catholique de Louvain. Ze schetsen eveneens welke acties al werden ondernomen om een feedbackcultuur binnen de federale overheid te implementeren en wat er nog op de agenda staat.  

Bij de Stad Gent hebben ze eerder al een feedbackcultuur doorgevoerd. Een vertegenwoordiger van de stad komt toelichten hoe dat er in de praktijk aan toegaat. Tot slot maken we ook nog de resultaten bekend van een enquête over de huidige ervaringen van federale overheidsmedewerkers met feedback. Waar staan we nu al? Je komt het als eerste te weten. 

Mis ons event niet 

De open feedbackcultuur zal de nieuwe realiteit worden voor iedereen die voor de federale overheid werkt. Informeer je er dus over en kom naar het online event op 16 maart. 

Schrijf je hier in voor het event. Je kan er ook het volledige programma op nalezen en je vindt er alle praktische info op een rijtje.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Aantrekkelijke werkgever, tevreden sollicitanten

    Publication date
    18 april 2024
    Wat is het imago van de federale overheid als werkgever? En hoe tevreden zijn kandidaat-werknemers over alle aspecten die komen kijken bij een sollicitatie? Om het antwoord hierop...
  • FOD BOSA wint Corporate IT Award

    Publication date
    17 april 2024
    De FOD BOSA viel in de prijzen: we mochten een prestigieuze Corporate IT Award in ontvangst nemen! En dat in misschien wel de mooiste categorie, die van 'Best citizen impact'. Onze...
  • Nieuwe editie TOP100 Tools for Learning bij WTC III

    Publication date
    16 april 2024
    Donderdag 13 juni 2024 organiseert de FOD BOSA voor de tiende keer de Top100 Tools for Learning, samen met Stimulearning en Epsilon, twee netwerken voor opleidingsprofessionals.