Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Vul de enquête in over nieuw concept voor employer branding!

Publication date
30 juni 2022
" "

Recent werd een nieuw concept ontwikkeld om de federale overheid als aantrekkelijke werkgever te promoten op de arbeidsmarkt.

Dit concept zal zowel intern (bij jullie ambtenaren) als extern (bij de Belgische bevolking) getest worden via een enquête. Jouw mening is ook belangrijk!

Via deze link kan je de enquête vinden waarmee de sterke punten en verbeteringspunten van het concept kunnen worden geïdentificeerd.

De enquête invullen neemt maar 10 minuten van je tijd in en zal ons helpen om het concept verder te verbeteren. Antwoorden worden anoniem behandeld.  

De vragenlijst is tot 8 juli beschikbaar. Vul deze dus zeker in voor deze datum.

Nog vragen?

Je kan bij employerbranding@bosa.fgov.be terecht.

Alvast bedankt voor je deelname!

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Aantrekkelijke werkgever, tevreden sollicitanten

    Publication date
    18 april 2024
    Wat is het imago van de federale overheid als werkgever? En hoe tevreden zijn kandidaat-werknemers over alle aspecten die komen kijken bij een sollicitatie? Om het antwoord hierop...
  • FOD BOSA wint Corporate IT Award

    Publication date
    17 april 2024
    De FOD BOSA viel in de prijzen: we mochten een prestigieuze Corporate IT Award in ontvangst nemen! En dat in misschien wel de mooiste categorie, die van 'Best citizen impact'. Onze...
  • Nieuwe editie TOP100 Tools for Learning bij WTC III

    Publication date
    16 april 2024
    Donderdag 13 juni 2024 organiseert de FOD BOSA voor de tiende keer de Top100 Tools for Learning, samen met Stimulearning en Epsilon, twee netwerken voor opleidingsprofessionals.