Hackathon AI4GOV van 27 tot 29 januari 2021

Logo AI4GOV
De FOD Beleid en Ondersteuning en AI4Belgium organiseren de hackathon AI4GOV, van woensdagavond 27 tot vrijdagavond 29 januari 2021 in het centrum van Brussel, bij The House of Talents.

Artificiële intelligentie (AI) is alomtegenwoordig. Het biedt veel mogelijkheden, alleen is het niet altijd evident om de technologische mogelijkheden te koppelen aan maatschappelijke uitdagingen

AI4GOV? 

AI4GOV focust zich op uitdagingen die bestaan binnen de publieke sector. Deze hackathon is een versneld ontwerpproces. Multidisciplinaire teams werken tijdens deze intense tweedaagse aan een duidelijke design challenge, en komen op het einde tot een (tenminste gedeeltelijk) getest prototype.  

Expert-coaches voorzien de teams van de nodige technische kennis en ondersteuning. Deelname aan de hackathon is gratis. We mikken op diverse deelnemers die elk vanuit hun expertise kunnen bijdragen aan de uitdagingen. 

Get on board! 

Heb je vanuit de overheid of als actor uit een andere sector (private sector, NGO, onderzoeksinstelling,...) een uitdaging of idee waarbij AI een rol kan spelen binnen de publieke sector? Heb je een idee waarbij (open) data van de overheid een rol kunnen spelen?  

Dien dan zeker jouw challenge in via dit formulier wie weet wordt jouw challenge één van de uitdagingen van AI4GOV! Je kan je challenge tot en met 30 oktober 2020 insturen. Als jouw challenge uitgekozen wordt, ben je automatisch geregistreerd voor AI4GOV. Jouw deelname is dan verplicht. 

Heb je niet onmiddellijk een challenge in gedachten, maar wil je deelnemen aan deze hackathon? Schrijf je in via dit formulier

Contact 

Wens je meer info over de hackathon? Kijk op de website www.ai4gov.be of neem contact op met Nathanaël Ackerman via ai4gov@bosa.fgov.be