Ontdek hoe je de overheid van binnenuit kan innoveren

Wasbeer in astronautenpak gecombineerd met de tekst 'innoveren door te ondernemen' en 'als intrapreneur aan de slag in jouw overheidsdienst'
Ben je aan de slag als ambtenaar en wil je innoverend te werk gaan? Laat je inspireren door Network Innovation en schrijf je in voor een nieuwe, online inspiratiesessie. Zo kom je te weten hoe jij je organisatie mee kan innoveren door te ondernemen!

Op 16 november, van 15 tot 17 uur, organiseert Nido, het innovatielab van de FOD BOSA, opnieuw een online inspiratiesessie. Dat gebeurt voor Network Innovation, het netwerk van innovatieve ambtenaren. Deze keer sta jij als ambtenaar zelf centraal, aangezien ook jij voor innovatie kan zorgen binnen je organisatie, op voorwaarde dat je aan de slag gaat met de mindset van een ondernemer.

Tijdens de inspiratiesessie kan iedereen ervaringen uitwisselen over intern ondernemerschap. Bovendien komen ook twee vermaarde sprekers aan bod die voor bijkomende inspiratie zorgen. Onderzoeker Paul Preenen en innovatieleider David Gram, voormalig hoofd van LEGO Ventures, delen er hun expertise.

Laat je inspireren en schrijf je nu in voor deze online sessie!