Opleidingen en selecties: stand van zaken na het Overlegcomité van 16 oktober 2020

Deux personnes assises qui respectent les mesures d'hygiène et de distanciation sociale - twee zittende personen die de maatregelen op het vlak van hygiëne en 'social distancing' respecteren
Naar aanleiding van de beslissingen van het Overlegcomité van 16 oktober 2020 genomen in het kader van de strijd tegen het Covid-19, heeft de FOD BOSA verschillende beslissingen genomen voor de organisatie van opleidingen en testen.

Naar aanleiding van de beslissingen van het Overlegcomité van 16 oktober 2020 genomen in het kader van de strijd tegen het Covid-19, heeft de FOD BOSA het volgende beslist:

  • De weinige klassikale opleidingen die het DG Rekrutering en Ontwikkeling momenteel nog organiseerde, worden geannuleerd tot en met maandag 16 november 2020. Alle betrokkenen werden persoonlijk verwittigd. Zoveel mogelijk opleidingen worden verder online georganiseerd.
  • Alle testen bij Selor gaan door. Alles wordt gedaan om je in alle veiligheid te ontvangen (respect voor afstanden, dragen van een mondmasker verplicht, desinfectie van testmateriaal,...).

Meer info