Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Bulletin der Aanbestedingen

Als een overheid een opdracht voor diensten, leveringen of werken wil plaatsen, dan is ze in de meeste gevallen verplicht om de opdracht openbaar te maken aan het publiek. De overheid maakt haar overheidsopdrachten bekend via het Bulletin der Aanbestedingen.

Van toepassing voor
  • Federale ambtenaren
  • Ondernemingen

Inhoudstafel

  • Deze informatie is van toepassing op het vorige e-Procurementplatform dat op 4/9/23 vervangen werd. Deze informatie blijft nog aanwezig tot eind 2023 om lopende procedures af te werken. Alles over het nieuwe platform vind je hier.

  • Het Bulletin der Aanbestedingen ( ), het voormalig officieel nationaal publicatieplatform, is sinds 2011 geïntegreerd in e-Notification. Elke overheidsopdracht kan hier zowel op nationaal als op Europees niveau gepubliceerd worden.

    Alle aankondigingen die in het BDA worden gepubliceerd, worden per datum geïndexeerd in een PDF-bestand.

    Je kan op het e-Notification-platform ook zoeken op basis van door jou bepaalde criteria. Je kan hiervoor de zoekmodule van e-Notification gebruiken. Niet ingelogde gebruikers kunnen zoeken op BDA-nummer. Wil je als onderneming een meer uitgebreide zoekopdracht uitvoeren, dan moet je eerst een account aanmaken.

    Op e-Notification vind je twee publicatiemodules: