Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Kiezen voor talent in je organisatie

Kiezen voor talent in je organisatie leidt tot betere resultaten. Medewerkers ervaren meer plezier in het werk, zijn meer betrokken en gemotiveerd.  De samenwerking binnen teams wordt versterkt en de teams presteren beter.

Praktische info

Met intake.

Op 21 maart organiseert het loopbaancentrum van de FOD BOSA een webinar om alle mogelijkheden voor de federale ambtenaren op het gebied van welzijn op het werk voor te stellen. We verwelkomen ook een spreker die met ons in gesprek gaat over welzijn op het werk.

Lees meer over ons webinar.

Code

ODPEFTAL1XNC

Contact

Heb je vragen?

Contacteer ons
 

 • Pluspunten

  Zoek je ondersteuning om talentontwikkeling in je organisatie te implementeren? Bij de FOD Beleid en Ondersteuning kan je terecht voor expertise, tools, opleidingen, begeleiding en advies. Samen met je HR-Partner, leidinggevende of opleidingsverantwoordelijke zoeken we naar een oplossing met de grootste impact.

  Advies op maat

  Na een intakegesprek en een behoefteanalyse bij je organisatie, gaan we samen op zoek naar de beste oplossing op maat van jouw organisatie.

  Begeleiding door experten binnen het domein talentontwikkeling

  Luk Dewulf heeft het thema “talent” op de kaart gezet.  Hij is auteur van diverse boeken en talent- en burn-outcoach.  Hij geeft lezingen in binnen- en buitenland en ondersteunt organisaties in het introduceren van talentgericht werken. Samen met Luk Dewulf ontwikkelden we een geïntegreerde aanpak voor talentontwikkeling, en facilitators uit verschillende organisaties volgden een opleidingstraject bij Luk Dewulf zodat ze over de nodige expertise beschikken.

  Train the trainer

  Je kan een train the trainer opleiding aanvragen, een opleiding waarbij je medewerkers leren om  zelf workshops te faciliteren over talentontwikkeling.

 • Voor wie?

  Alle federale organisaties die talentontwikkeling op de agenda willen plaatsen en hiermee aan de slag willen gaan.

 • Op het programma

  Tijdens een intakegesprek kijken we samen met jou wat de beste oplossing voor jouw organisatie is. 

  Mogelijke dienstverlening

  • Adviesverlening bij het invoeren van talentontwikkeling
  • Begeleiding van teams of groepen
  • In company trainingen
  • Tools & materiaal
 • Ter inspiratie