Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Online tools om je professionele efficiëntie te boosten

Dankzij deze opleiding zullen de medewerkers van je organisatie vlotter omgaan met hun smartphone of tablet.

Ze zullen met veel plezier experimenteren, heel nuttige tools ontdekken en hun aanpassingsvermogen en doeltreffendheid verbeteren.

Opleidingsdomein

Plaats

Praktische info

Duur : 1/2 dag

De deelnemers voorzien zich van hun volledig opgeladen smartphone of tablet.

De opleiding kan alleen worden aangevraagd door een opleidingsverantwoordelijke.

Code

ODICTAPPSXNT

Contact

Heb je vragen?

Contacteer ons

 • Pluspunten

  Een kort maar doeltreffend formaat

  De opleiding duurt 2 uren. Ze spitst zich toe op de praktijk en leert de deelnemers onlinetoepassingen kennen die gratis en heel nuttig zijn. Nieuwsgierigheid en plezier, twee essentiële drijfveren van leren, staan daarbij centraal.

  Binnen je organisatie

  De opleiders komen naar je organisatie wanneer dat het beste past, zelfs over de middag. De deelnemers verliezen geen tijd omdat ze zich moeten verplaatsen.

  Parallelle opleidingen in het Frans en in het Nederlands

  De opleidingen worden aan groepjes van ongeveer 14 personen gegeven. Om persoonlijke begeleiding te kunnen bieden en de uitwisseling van gedachten te bevorderen worden grotere groepen vermeden. Het is wel mogelijk om tegelijk een opleiding in het Frans en een opleiding in het Nederlands te laten plaatsvinden.

 • Voor wie?

  Voor de medewerkers van je organisatie die hun smartphone of tablet nog beter willen leren gebruiken en die hun digitale vaardigheden op peil willen houden.

 • Voorkennis

  De basisfunctionaliteiten van een smartphone of tablet kennen.

 • Op het programma

  De opleiding hanteert het principe « Learning by doing ». De deelnemers experimenteren met verschillende onlinetoepassingen die werden gekozen om hun meerwaarde in een professionele context: het kan gaan om toepassingen om te vertalen, zich te organiseren, zich te oriënteren, te communiceren, wachtwoorden te beheren, zich te identificeren zonder eID, heel grote bestanden door te sturen, enz.

  De toepassingen die werden gekozen, houden rekening met de interesses van de deelnemers.