Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

De PersoExpenses-applicatie is nu beschikbaar!

Publication date
28 juli 2022
Assis devant son ordinateur portable, une homme pousse sur sa droite une pile de dossiers

PersoExpenses is een gloednieuwe applicatie van PersoPoint waarmee je online vergoedingen kan aanvragen. In een latere fase zal dat ook mogelijk zijn voor toelagen.

Afhankelijk van de organisatie waarvoor je werkt, kan je nu zelf bepaalde aanvragen indienen via de gloednieuwe applicatie PersoExpenses, zoals bijvoorbeeld je vergoeding voor verplaatsingen met de fiets, de wagen of het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, of ter compensatie van dienstopdrachten.

PersoExpenses is momenteel nog niet automatisch beschikbaar voor alle organisaties die zijn aangesloten bij PersoPoint voor hun personeels- en loonadministratie. Voorlopig wordt de toepassing enkel gebruikt door de personeelsleden van de BOSA, de FOD Financiën, het Federaal Agentschap van de Schuld en de Maatschappelijke Integratie.

Meer info 

Wil je meer informatie over de voordelen of het gebruik van de PersoExpenses-applicatie, raadpleeg dan: 

Nog vragen? 

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met ons via SAGO (PersoContact) in de rubriek 'Problemen met SCOPE, SAGO of PersoExpenses'. 

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...