Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Beluister podcastreeks ‘Engage Today, Shape Tomorrow’

Publication date
20 juli 2022

Recent organiseerde de FOD BOSA het seminarie ‘Engage Today, Shape Tomorrow’, met de topmanagers van de federale overheid als doelpubliek. Tijdens dit event namen we een aantal boeiende podcasts op die we bundelden tot een reeks. Luister ernaar en kom meer te weten over uiteenlopende onderwerpen die ook jou vast interesseren.

  • Het seminarie ‘Engage Today, Shape Tomorrow’ stond volledig in het teken van krachten bundelen, iedereen betrekken, luisteren en het dagelijkse werk aan de toekomst van de federale overheid. Daarbij ging het niet louter om grote visies en langetermijnplannen, maar lag de focus ook op het heruitvinden van jezelf als persoon om zo stappen te zetten.

    Concreet kwamen doorheen de dag topics als innovatie, participatieve beleidsvoering, inclusie, duurzame financiën, feedbackcultuur en leiderschap aan bod. En uiteraard kregen de aanwezige topmanagers de kans om onderling te netwerken.

  • Herbeluister gesprekken

    De gesprekken met de verschillende gastsprekers werden opgenomen en gemonteerd tot hapklare podcasts. Was je zelf niet aanwezig op het seminarie, dan kan je zo toch nog iets opsteken van al wat er aan bod kwam.

    Luister hier naar de podcastreeks, die bestaat uit 9 boeiende gesprekken.

  • Meer info

    Neem contact op met Saskia Gheysens via saskia.gheysens@bosa.fgov.be.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...