Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Contact

   • Contact center

    +32 (0)2 740 74 74

    van maandag tot vrijdag

    van 8u tot 16u

    Contacteer ons

   • Adres

    FOD Beleid en Ondersteuning

    WTC III

    Simon Bolivarlaan 30, bus 1

    1000 Brussel

   • Routebeschrijving

     

    Bekijk de ligging en bereikbaarheid via Google Maps.

    Meer info om toegang te krijgen tot ons gebouw hieronder.

 • Toegang tot het WTC III-gebouw

  Je hebt vrij toegang tot ons onthaal, maar om toegang te krijgen tot de rest van het gebouw heb je een QR-code nodig. Die QR-code krijg je per mail toegestuurd samen met de uitnodiging voor een selectie, een opleiding of een consultatie bij Empreva. Hou je code goed bij, want je hebt ze elke keer nodig als je het gebouw betreedt en verlaat. Je QR-code is enkel geldig op de dag van je afspraak.

  Heb je geen QR-code ontvangen per mail of heb je als individuele bezoeker een afspraak met een medewerker van de BOSA? Meld je dan aan bij het onthaal op het gelijkvloers. Daar helpen ze je met plezier verder.

  Om binnen te raken, scan je de code aan de toegangspoortjes. Die bevinden zich aan je linkerkant als je het gebouw betreedt. Je kan je code scannen vanop je smartphone of je brengt ze afgedrukt mee.

  Heb je een beperkte mobiliteit?

  Foto van onthaal met markering op de vloerIngang gebouw met markering op de vloerWTC III is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Ons onthaal is voorzien voor personen in een rolstoel en voor slechtzienden zijn er markeringen op de vloer. Meld je aan aan het onthaal en we zorgen ervoor dat je begeleid wordt in het gebouw.

   

  Persoon met beperkte mobiliteit en met de wagen? 

  Zicht op parkeerplaatsen voor personen beperkte mobliliteitAls persoon met een beperkte mobiliteit heb je ook toegang tot een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van WTC III (Simon Bolivarlaan 30 - 1000 Brussel). Opgelet! Je moet je parkeerplaats aanvragen via je contactpersoon bij de FOD BOSA.

  Als je (als persoon met beperkte mobiliteit) de parking binnenrijdt, parkeer je op een van de gereserveerde plaatsen aan de rechterkant.

  • Naar het WTC III-gebouw

   De BOSA is vlot bereikbaar.

   Met het openbaar vervoer

   • Het treinstation Brussel-Noord ligt op 400 meter afstand. 

    route van noordstation naar BOSA-WTC III

    Vanuit het station Brussel-Noord heb je drie mogelijkheden om naar het WTC III-gebouw te gaan. Je startpunt is altijd de centrale doorgang met de trappen naar de perrons. Je staat met je rug naar de perrons en kijkt in de richting van de loket-/wachtruimte.

   1. Ga naar links in de richting Simon Bolivarlaan en verlaat het station via de uitgang. Op de straat aangekomen (Noordplein, die verder naar rechts de Koolbrandersstraat wordt), sla je meteen rechts af en loop je tot aan de Koning Albert II Laan. Steek die over bij het verkeerslicht en ga dan rechtsaf tot aan de Simon Bolivarlaan, waar je linksaf slaat en je direct voor het WTC III-gebouw staat (het WTC III-gebouw bevindt zich op de hoek van de Koning Albert II Laan en de Simon Bolivarlaan).

   2. Ga naar rechts in de richting van het Solvayplein tot aan de supermarkt Carrefour Express. Daar sla je linksaf en loop je verder tot aan de uitgang. Je loopt de trap af tot aan de straat (Solvayplein) en dan linksaf tot aan de Koning Albert II Laan. Daar sla je linksaf en loop je verder tot aan de rotonde. Op de linkerkant (vanaf het station gezien) van de rotonde steek je de straat over en kom je direct bij het WTC III.

   3. Je kan ook de trappen nemen die naar beneden leiden naar de bussen in het station. Vervolgens verlaat je het station ondergronds en loop je vanaf daar in de richting van het WTC III.

   De volledige dienstregeling vind je op NMBS Officiële website | Koop je treinticket online (belgiantrain.be).

    

   Met de fiets

   Bij de ingang van WTC III vind je een openbare fietsenstalling waar je jouw fiets makkelijk kan stallen.

    

   Met de wagen of motor

   De parking van WTC III is enkel toegankelijk voor bezoekers die minstens een dag op voorhand reserveerden. Je contactpersoon bij BOSA kan dit voor jou doen. De parkeerplaatsen met laadpalen zijn niet toegankelijk voor bezoekers.

   Dit zijn de alternatieven:

   • Betalende parking langs de straatkant
   • Betalende parking van het station Brussel-Noord
  • Vragen?

   Heb je een vraag over een van onze diensten: opleiding, digitale diensten, organisatiebeheer, integriteitsbeleid, overheidsopdrachten, budget en boekhouding?

   Contacteer ons 

   Gaat je vraag over je selectie of taaltest en wil je inlichtingen of feedback? Vul dan het contactformulier op de site werkenvoor.be in.  Je kan ook steeds de contactpersoon van de screeningsprocedure contacteren. Die vind je terug in elke jobomschrijving.

  • Klachten

   klachtenDe FOD Beleid en Ondersteuning hecht veel belang aan de kwaliteit van zijn dienstverlening. Als je toch opmerkingen of klachten hebt, dan kan je die melden bij de klachtencoördinator van de FOD Beleid en Ondersteuning.

   Meer info om een klacht in te dienen.

   Gaat je vraag over je selectie of taaltest en wil je inlichtingen of feedback? Vul dan het contactformulier in en niet het klachtenformulier. Je vraag komt dan sneller terecht bij de juiste persoon. Je kan ook steeds de contactpersoon van de screeningsprocedure contacteren. Die vind je terug in elke jobomschrijving.

  • Interne melding van een integriteitsschending in de FOD BOSA

   De Federale Interneauditdienst (FIA) beheert het intern meldingskanaal van de FOD BOSA. De personeelsleden van de FOD BOSA hebben dus de mogelijkheid om bij FIA een interne melding te doen van een integriteitsschending.

   FOD BOSA biedt deze mogelijkheid echter ook aan andere personen, die in contact staan met de FOD BOSA in een werkgerelateerde context,  zodat ze eveneens integriteitsschendingen kunnen melden bij de FIA. Voorbeelden van “andere personen” dan de personeelsleden van de FOD BOSA zijn personen met de hoedanigheid van zelfstandige, personen  die werken onder toezicht en leiding van aannemers, onderaannemers en leveranciers en personen die behoren tot het bestuurlijk, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van een onderneming, met inbegrip van niet bij het dagelijks bestuur betrokken leden, vrijwilligers en bezoldigde of onbezoldigde stagiairs.