Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Deel je mening: hoe tevreden ben jij over je loopbaan?

Publication date
07 november 2023
Une main ajoute une 5è étoile à une rangée d'étoiles

De FOD BOSA voert een onderzoek naar de loopbanen van federale overheidsmedewerkers. De enquête peilt naar hun ervaringen tijdens hun carrière. Werk je zelf voor de federale overheid? Dan horen we graag van je! Met jouw input kunnen we immers voor meer gelijke kansen zorgen.

Hoe lang werk jij al voor de federale overheid? Ben je al eens veranderd van dienst of heb je al eens promotie gemaakt? En natuurlijk ook: hoe tevreden ben je over je loopbaan? Deze en andere vragen komen aan bod in de enquête. Behalve mandaathouders kan iedereen die werkt voor de federale overheid eraan deelnemen, ook wanneer je nog maar net gestart bent. 

Help hr-beleid vooruit 

Jouw input is van grote waarde. Op basis van de resultaten van de enquête kunnen de loopbanen binnen de federale overheid verder verbeterd worden. Voor dit onderzoek werkt de FOD BOSA samen met de Universiteit Gent. Je mag er zeker van zijn dat je antwoorden vertrouwelijk behandeld worden en dat de rapportage anoniem verloopt.

Heb je een kwartiertje? Deel dan nu je ervaringen! Vul hier de enquête in.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...