Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Nieuwe demonstraties e-Procurementplatform

Publication date
09 november 2023
Femme souriante assise devant son ordinateur

Sinds 4 september 2023 kan je het e-Procurementplatform volledig gebruiken. Om jullie hierbij verder te ondersteunen starten we terug  met demonstraties. Tijdens deze demonstraties geven we meer toelichting over het gebruik van bestaande en nieuwe functionaliteiten. 

In de eerstvolgende demonstratie belichten we de aankondiging van gegunde opdracht. Wil je hier meer uitleg over? Volg dan zeker de demonstratie die plaats vindt op donderdag 16 november om 13u30. 

Tijdens deze demonstratie wordt vooral de aankondiging van gegunde opdracht vanuit de aankoper belicht. Voor ondernemingen is deze demonstraties dus wellicht minder interessant. 

De demonstraties zijn vrij toegankelijk en worden in twee sessies (één in het Nederlands, één in het Frans) georganiseerd. 

Ben je verhinderd om de Nederlandstalige demonstraties te volgen? Dan kan je ook de Franstalige sessies volgen. Klik op de link hieronder om toegang te krijgen tot de sessie. 

16/11/2023: 13u30: Aankondiging van gegunde opdracht (NL)

17/11/2023: 10u00: Avis d'attribution (FR) 

Indien je geen toegang hebt kan je contact nemen met ons.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...