Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

FOD BOSA en Egmont Instituut gaan intenser samenwerken

Publication date
06 september 2022

Op 31 augustus ondertekenden Nico Waeyaert, voorzitter van de FOD BOSA, en Hugues Chantry, directeur-generaal van het Egmont Instituut, een raamovereenkomst waarmee beide organisaties intensers zullen samenwerken. 
 

Het doel van deze overeenkomst is de samenwerking tussen de BOSA en het Egmont Instituut verder te versterken om de uitoefening van hun openbare dienstverleningstaken te vergemakkelijken en de Belgische expertise op de internationale scène te bevorderen

Met de ondertekening van deze overeenkomst geeft de FOD BOSA uiting aan zijn wens om nauwer samen te werken met het Egmont Instituut rond strategische planning en voorbereiding van missies in de ontwikkelingslanden, voornamelijk in Afrika.

Het Egmont Instituut was zeer verheugd dat het feedback kon uitwisselen met onze BOSA-experts. Beide organisaties zien nu uit naar een nauwere en constructievere relatie.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...