Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Maaltijdcheques: levering van de eerste cheques eind februari

Publication date
15 december 2023
Personne avec une barbe surfant sur un ticket restaurant en forme de surf

Eind februari 2024 ontvangen de personeelsleden van het federaal administratief openbaar ambt een maaltijdcheque ter waarde van 6 euro per gewerkte dag, op basis van de prestaties die de afgelopen maand werden geregistreerd in PersoSelfService of via de planningsinterface.

Als je voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor maaltijdchequesontvang je vanaf eind februari 2024 een maaltijdcheque ter waarde van 6 euro per gewerkte dag, op basis van de prestaties die de afgelopen maand werden geregistreerd in PersoSelfService of via de planningsinterface.

De maaltijdcheques kunnen pas aan het einde van de volgende maand worden uitgegeven op basis van de gegevens die in de applicatie werden geregistreerd. Het is dus essentieel dat je al je vakantiedagen en afwezigheden correct invoert, zodat je maaltijdcheques correct worden berekend. 

Eerst stuurt Pluxee, onze serviceprovider, je elektronische kaart met je naam naar je huisadres.  Vergeet dus niet je adres te controleren in PersoSelfService zodat je je kaart op tijd ontvangt.

Nadien zal Pluxee eind februari een maaltijdcheque ter waarde van 6 euro betalen per begonnen dag die ingegeven en gevalideerd is in de applicatie.

Als je salaris niet door PersoPoint wordt beheerd, neem dan contact op met je HR-afdeling.

Meer informatie

Deel dit artikel

Meer nieuws