Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Campus@YourService (CAYS)

Campus@YourService is een dienst die de FOD Beleid en Ondersteuning aanbiedt aan zijn klantorganisaties om hun eigen interne opleidingscatalogus te beheren op de e-Campus. Op die manier kunnen de FOD BOSA en zijn klanten die dit wensen op één enkel platform samenwerken en kunnen ze gemakkelijk lesmateriaal hergebruiken of delen.

Doelgroepen
Hr-diensten
  • Onze dienstverlening

  • icoon 'folder'
   Beheer je eigen catalogus

   Een deel van de e-Campus is speciaal voor jou voorbehouden om er je eigen catalogus met leeroplossingen (e-learningopleidingen, blended learning en andere) te beheren. De gebruiksomgevingen die je ter beschikking krijgt, dragen jouw logo en kleuren.

  • icoon 'hulp'
   Begeleiding op maat

   De teams van de BOSA zullen je begeleiden bij het opzetten en het beheer van deze omgevingen en zullen je op weg zetten bij het gebruik ervan.

  • icoon 'nieuwe gebruiker'
   Delen van materiaal en goede praktijken

   Het is ook mogelijk om lesmateriaal of goede praktijken te delen tussen klantorganisaties die gebruik maken van deze dienst en/of met de BOSA.

  • Ziezo, dat doen we dus!

  • We geven je gratis toegang tot het Learning Management system (LMS) waar je je eigen opleidingen kan beheren en delen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de installatie, het onderhoud of de technologische evolutie van een LMS.

  • Gratis beheer van je eigen catalogus van e-learning opleidingen

   Mogelijkheid om je eigen opleidingscatalogus (al dan niet e-learning) te beheren en te verspreiden en toegang tot een auteurtool (Moodle) om je eigen e-learning opleidingen te ontwikkelen, volledig gratis.

  • Delen van materiaal en kennis

   Delen van opleidingsmateriaal (e-learnings, filmpjes, pdf’s, tests, …) en goede praktijken tussen klantorganisaties die gebruik maken van Campus@YourService.

   • We zijn er voor jou

   • Wil je gebruikmaken van deze traject, of meer weten voor je van start kan? 

    Contacteer ons

  1. Voorwaarden

   Deze dienstverlening is bestemd voor de federale organisaties en is gratis voor de klantorganisaties van de FOD Beleid en Ondersteuning. Deze dienstverlening wordt ook aangeboden aan organisaties die niet op de klantenlijst van de FOD Beleid en Ondersteuning staan, maar dan in de vorm van een dienstverleningsovereenkomst.

   Via deze diensten kan al wie een Belgische eID heeft (dus ook gebruikers die geen federaal ambtenaar zijn) opleidingen volgen op e-Campus.