Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

FEDCOM et FaaS enkele dagen niet beschikbaar door integratie e-Procurement

Publication date
24 augustus 2023
Image d'une femme assise avec un ordinateur sur ses genoux et son téléphone portable entre les mains

In de aanloop naar de lancering van het nieuwe e-Procurementplatform op 4 september en de integratie van FEDCOM en Faas op het nieuwe platform, zijn de applicaties FEDCOM en FaaS niet beschikbaar van donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september.

Het nieuwe e-Procurementplatform wordt gelanceerd op maandag 4 september en zal beter geïntegreerd zijn met onze bestaande applicaties FEDCOM en FaaS. Deze aansluiting heeft een technische impact op de huidige applicaties. Daarom zijn FEDCOM en FaaS niet beschikbaar vanaf donderdag 31 augustus 00:00 tot en met zondag 3 september 23:59 (de applicaties zijn dus niet toegankelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag). 

Waar rekening mee houden?

Tijdens deze periode van onbeschikbaarheid heeft geen enkele gebruiker toegang tot FEDCOM  en FaaS. Ook de centraliserend rekenplichtige kan geen betalingsrun uitvoeren. De betalingen met vervaldag 31 augustus, 1 september, en 4 september worden meegenomen in de betalingsrun van 30 augustus. Zorg ervoor dat de betalingen ten laatste op 30 augustus om 8:00 in het systeem zitten. 

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • Nieuw jaarverslag vat 2023 samen

    Publication date
    22 april 2024
    Wat bracht het jaar 2023 voor de FOD BOSA? Ontdek de meest markante realisaties van onze organisatie in een nieuw jaarverslag. Omdat het verslag voor het eerst geïntegreerd is op...