Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Vanaf vandaag kan je je aanmelden en registreren op het nieuwe e-Procurementplatform

Publication date
21 augustus 2023

Het volledig nieuwe e-Procurementplatform gaat live op maandag 4 september, maar vanaf vandaag kan je je er al aanmelden of registeren.  Zo kunnen alle gebruikers zich gedurende twee weken voorbereiden op het nieuwe platform.  

Soft go -live  

Om de overgang naar het nieuwe platform op 4 september zo makkelijk mogelijk te maken, voorzien we een voorbereidingsperiode van twee weken voor de gebruikers. Vanaf vandaag:    

 • Kan je als organisatiebeheerder van een aanbesteder (huidige super-user) je organisatiegegevens raadplegen en indien nodig aanpassen. Je kan eveneens de gebruikers in je organisatie al de nodige rollen toekennen.  Bekijk de communicatie naar de organisatiebeheerders

 • Kan je als aankoper al aanmelden en nagaan of je account correct gemigreerd werd en of je al de nodige rollen toegekend hebt gekregen door je organisatiebeheerder. Bekijk de communicatie naar de aankopers.    

 • Kan je je als onderneming registreren op het nieuwe platform. De ondernemingsaccounts werden niet gemigreerd, dus moeten ondernemingen zich opnieuw registreren. Je start met een persoonlijk account en daaraan kan je je onderneming of meerdere ondernemingen toevoegen. Je kan daarnaast ook je zoekprofielen al (opnieuw) aanmaken. Bekijk de communicatie naar de ondernemingen.   

Ga naar het nieuwe platform

 

Wil je meer weten ?  

Bezoek ons nieuw helpcentrum  

Om je zoveel mogelijk te begeleiden bij de omschakeling naar het nieuwe platform hebben we een helpcentrum uitgebouwd. Alle handelingen die je in het platform kan uitvoeren worden er van A tot Z toegelicht.      

Ga naar het helpcentrum 

Bekijk onze demonstraties en instructievideo's 

De demonstraties van juni werden opgenomen en kan je opnieuw bekijken. Je vindt er ook instructievideo’s . Zo ontdek je stapsgewijs de belangrijkste functionaliteiten van het platform.    

Bekijk de demonstraties en instructievideo's 

Volg een opleiding  

Volg je liever een opleiding? Dat kan ook, zowel klassikaal als online. Ben je federaal ambtenaar, dan kan je opleidingen volgen bij BOSA. Werk je niet bij de federale overheid, dan kan je een opleiding volgen bij één van onze geaccrediteerde opleiders en opleidingsorganisaties.  

Bekijk het opleidingsaanbod   

 

Probeer het nieuwe platform al eens uit

Wil je het nieuwe platform graag al eens uitproberen? Neem dan een kijkje op het demonstratieplatform. Opgelet, er is geen link tussen deze demonstratieomgeving en de productieomgeving van het nieuwe platform. 

Ga naar het demonstratieplatform 

Hulp nodig?   

Onze helpdesk blijft het aanspreekpunt voor al je vragen en problemen.  

Deel dit artikel

Meer nieuws

 • Maak kans op de Inclusieprijs 2024

  Publication date
  21 juni 2024
  Wil je een inclusieve actie van jouw organisatie zichtbaar maken? Goede praktijken uitwisselen tussen federale organisaties? Jouw organisatie laten schitteren en kans maken op een...
 • Ministerraad: managementfuncties

  Publication date
  19 juni 2024
  Op 26 april keurde de Ministerraad een ontwerp van koninklijk besluit goed tot wijziging van de regelgeving rond de managementfuncties in de FOD's, de POD's en ION's.
 • Talent Exchange-netwerk voortaan geleid door FOD BOSA

  Publication date
  14 juni 2024
  Via Talent Exchange kunnen (federale) ambtenaren een tijdelijke job uitoefenen binnen een andere overheidsorganisatie. Een ondersteunend netwerk ziet toe op de goede werking van...